Fordele

Flexxaire Fan Airflow System giver fuld kontrol over luftstrømmen, holder kølere rene, maksimerer motorens ydeevne, sparer brændstof og er robust bygget og vedligeholdelsesfri

Forbedret brændstoføkonomi

Kølere og konventionelle kølervinger er dimensionerede og designede til at holde din motor kørende på den varmeste dag på året med din motor med fuld effekt. Det betyder, at ventilatoren i langt størstedelen af tiden blæser betydeligt mere luft og bruger mere strøm og brændstof end nødvendigt. Flexxaire fans leverer kun den mængde luftstrøm som er nødvendigt, hvilket skaber potientielle brændstofbesparelser, der sparer brændstof sammenlignet med konventionelle kølervinger eller øget produktivitet ved at frigøre kraft til din maskine.

Mindre energiforbrug fører til brændstofbesparelser

Ved en gennemsnitlig omgivelsestemperatur på 15° C reducerer Flexxaire vendbar kølervinge effektforbruget med 75%, hvilket resulterer i betydelige brændstofbesparelser.

graphg

Flexxaire Fans giver mere motorkraft

Hvis tilgængelig motorkraft prioriteres over brændstofbesparelser, kan tillægsstyrken rettes mod motoren, hvilket resulterer i høj motorkraft.

graphh

Variabel kølervinge

Flexxaire’s in-motion variable pitch hub gør det muligt at justere blæserbladets vinkel ved enhver blæserhastighed.

Alle navkomponenter er udarbejdet af massivt materiale for at sikre perfekt balance uden hulrum eller porøsitet i materialestrukturen. Alle led er forseglet med O-ringe af høj kvalitet. Den mekaniske fjederbelastede sikringsfunktion sikrer maksimal luftstrøm, hvis kontrollen går tabt. Perfect Pitch Sensor giver nøjagtig positions-feedback og er designet til at leve længere end motoren – opererer op til 20G vibrationer, fra -40 ° til 120 ° C temperaturer og tåler støv og diverse væsker.

Nem installation

Flexxaire fan installation er enkel. Kølervingen bruger samme plads som en konventionel kølervinge. Flexxaire designer en brugerdefineret adapterplade til hver applikation. For at installere en blæser boltes Flexxaire adapterpladen på og ligeledes med den vendbare kølervinge, og til sidst installeres styringssystemet.

Ekstraordinær kontrol

Med høj præcision og elektroniske styringer justerer Flexxaire luftstrømstyringssystem kontinuerligt og automatisk vinklen på kølervingerne for at levere den præcise luftstrøm, der er nødvendig. Controlleren skifter også periodisk luftstrømmen for at blæse skidtet ud af køleren, så den bliver ren.

Controlleren integreres problemfrit med eksisterende can bus systemer for at sikre præcis styring af luftstrømmen med hurtige responstider.

(+45) 50 56 20 68
info@om-maskiner.dk