MS Big

Bedst sælgende og blandt vores kommercielle kunder favoritmodel med fremragende universalitet er vores MS Big dobbelttrins / niveau enhed.

MS Big tillader adskillelse af materiale i to fraktioner og overdimensionerede, hvor arbejdsområdet for sigterne og materialeproduktionen svarer til de større konkurrerende maskiner, mens driftsomkostningerne til vores maskine er meget lavere. Maskinens lave vægt giver nem håndtering og transport til og fra stedet.

Hvorfor vælge denne screener?

Enkel robust konstruktion, nem manipulation og transport, minimale servicekrav, lave arbejdsomkostninger, høj output, simpelthen udskiftelige screeningsnet, det er alle de vigtigste fordele ved vores screenere.

Udgifterne til lagring af byggematerialer vokser konstant, og de forventes at vokse støt yderligere. Med CZ SCREEN-screenere kan du allerede i dag spare på disse udgifter og reducere dem med snesevis af procent med det samme.

På den måde får du en føring mod din konkurrence. Vores unikke koncept og uovertruffen produktionskvalitet garanterer dig ret hurtigt afkast af din investering.

Specifikationer

Output50 - 100 tons/time
Max. skovlbredde2500 mm
Screening område2 x 3,3 m2
Input400 V, 1,8 kW
Vægt1800 kg
Bredde2850 mm
Længde1620 mm
Højde2640 mm
(+45) 50 56 20 68
info@om-maskiner.dk