Sorteringsskovl

Difco All-Star

Gyru-Star

Cobra

MB Chrusher

Hartl

Dappen

Sorteringsskovl

OM Maskiner forhandler et bredt udvalg af sorteringsskovle af høj kvalitet. en sorteringsskovl er et hurtigt og effektivt redskab til jordsortering som kan bruges på gravemaskiner og læssemaskiner.

Vores sorteringsskovle er ”støjfrie” og kan bruges til forskellige former for sortering og let knusning af materialer, såsom jord, sand, kompost, salt og andre løse materialer. De fleste sorteringsskovle kan leveres med multiskifte, så du kan skifte til gravemaskine og læssemaskine i samme adapter.

Se også vores sorteringsanlæg.

Gyro-Star – den ultimative sorteringsskovl

Gyro-Star er den ultimative sorteringsskovl. Den sorterer hurtigt og effektivt jord, og kompost. Den har et unikt design med fleksible stjerner, som giver et stort sorteringsareal og maksimalt output, og den støjer meget lidt.

Cobra

Med Cobra sorteringsskovle kan du effektivisere genbrug af jord og andre materialer på byggepladsen.

MB Chrusher

MB Chrusher sorteringsskovlene passer til en bred vifte af arbejdssteder og forskellige typer materialer. Med disse skovle er der ikke behov for specifik træning eller specialiserede operatører.

Hartl

Med en Hartl skovl til sortering er du sikret en pålidelig sorterings kapacitet med lave driftsomkostninger. Hartl gør det muligt at klassificere og adskille materialer mere præcist.

Dappen

Adskil alle materialer, der forekommer ved nedrivning af bygninger med en Dappen sorteringsskovl. Dappen er ideel til Sortering af de store brokker ved nedrivning af huse og lignende.

Få vejledning til at vælge den rette sorteringsskovl

Kontakt os på 50 56 20 68 eller info@om-maskiner.dk, hvis du vil høre mere om vores sorteringsskovle.

(+45) 50 56 20 68
info@om-maskiner.dk