Sorteringsanlæg

Har du brug for effektiv sortering af sten, grus, jord, kompost og affaldstræ? Hos OM Maskiner har vi et bredt udvalg af sorteringsanlæg fra flere mærker, både som vibrationssorteringsanlæg og tromlesorteringsanlæg. Se også vores sorteringsskovle her.

CZ screen

Læs mere om CZ Screen

CZ Screen

Med et anlæg fra CZ Screen får du enkel robust konstruktion, nem transport, minimale servicekrav, lave arbejdsomkostninger, høj ydelse og simple udskiftelige sold.

Enkel robust konstruktion, nem og hurtigt transport, minimale servicekrav, lave arbejdsomkostninger, høj ydelse, simple udskiftelige sold, det er alle de vigtigste fordele ved CZ Screen sorteringsanlæg.
Udgifter til opbevaring af byggematerialer vokser konstant, og de forventes at vokse støt yderligere. Med CZ Screen sorteringsanlæg kan du allerede i dag spare på disse udgifter og sænke dem med titusinder med det samme. På den måde får du føringen mod dine konkurrenter. Det unikke koncept og uovertrufne produktionskvalitet garanterer dig hurtigt afkast på din investering.
Programmet af vibrationssorteringsanlæg spænder fra MS PIKO til MS GIANT – fra 5-10 tons pr. time til 40-100 tons pr. time. Tromlescreeneren MDS MIDI klarer 20-50 tons pr. time.

Se mere på CZ Screen

DB Traserscreen

Læs mere om DB Traserscreen

DB Traserscreen

Trods deres størrelse er de små DB sorteringsanlæg yderst effektive og kan sortere de fleste løse materialer. De er stabile, kompakte og nemme at tage med ud på en opgave.

DB Traserscreen producerer små stationære og mobile sorteringsanlæg til sortering af jord og andre løse materialer.

De pladsbesparende små sorteringsanlæg Traserscreen fra DB Engineering sorterer jord, sten, grus, sand, kompost og andre løse materialer.
Sorteringsanlægene fås både som stationære og mobile anlæg og med 1 eller 2 sold, som option kan man tilkøbe transportbånd.
De små sorteringsanlæg er stabile og kompakte, og nemme og tage med ud på en opgave, de har høj ydeevne og lave driftudgifter.
Sorteringsanlægget drives af en el vibrationsmotor, og klarer mellem 2-150 tons materiale i timen, afhængig af modelvalg. Traserscreen er den perfekte sorteringsløsning til brug for entreprenører, anlægsgartnere, brolæggere, i sand- og grusgrave, golfbaner osv.

 • Høj mobilitet
 • Stabil konstruktion
 • Nem udskiftning af sold
 • Lave driftsomkostninger
 • Lav egenvægt

Pronar

Læs mere om Pronar

Pronar

Med den holdbare konstruktion og det enkle driftsprincip er Pronars anlæg perfekte til arbejde med forskellige materialer.

Takket være den holdbare konstruktion og det enkle driftsprincip er mobile sorteringsanlæg perfekte til arbejde med forskellige materialer – jord, kompost, kommunalt affald, kul, blandede materialer og biomasse. Sigtetromlen kan laves efter kundens krav – cirkulær eller firkantet perforering med enhver maskestørrelse. Maskinens dimensioner og muligheden for sammenkobling, for eksempel med en lastbil, gør det muligt at trække den på offentlige veje uden at anmode om særlige tilladelser. Brede åbningsdæksler giver mulighed for hurtigt og effektivt at få adgang til motoren placeret på en roterende ramme, hvilket giver fremragende adgang til drivaggregatet, tragten og hydraulikken.

Dine fordele:

 • Udskiftelige tromler med runde eller firkantede huller og tromletykkelse i henhold til kundens ønske
 • Hydraulisk hævet og sænket rengøringsbørste
 • Forstærket bælte på indføringstragtransportør
 • Kontrolpanel med brugervenlige funktioner
 • Transportbånd med hastighedsregulering
 • Hurtigt og let tromleskift
 • Aftagelig bagkofanger
 • Hydrauliske støtteben

Komplet

Læs mere om komplet

KOMPLET

KOMPLET tromlesorter er et fremragende valg til genbrug af bl.a. haveaffald, jord og træ. Den er nem at transportere og let tilgængelig for inspektion og vedligeholdelse.

Screenbee

Læs mere om Screenbee

Tekst kommer

(+45) 50 56 20 68
info@om-maskiner.dk