Sorteringsanlæg

CZ Screen

DB Traserscreen

Demoltech

Komplet

Pronar

Sorteringsanlæg

Har du brug for effektiv sortering af sten, grus, jord, kompost og affaldstræ? Hos OM Maskiner har vi et bredt udvalg af sorteringsanlæg fra flere mærker, både som vibrationssorteringsanlæg og tromlesorteringsanlæg.

CZ Screen

Med et anlæg fra CZ Screen får du enkel robust konstruktion, nem transport, minimale servicekrav, lave arbejdsomkostninger, høj ydelse og simple udskiftelige sold.

DB Traserscreen

Trods deres størrelse er de små DB sorteringsanlæg yderst effektive og kan sortere de fleste løse materialer. De er stabile, kompakte og nemme at tage med ud på en opgave.

Demoltech

De mobile screeningsanlæg fra Demoltech fås i forskellige konfigurationer, der tilpasses brugerens behov.

KOMPLET

KOMPLET tromlesorter er et fremragende valg til genbrug af bl.a. haveaffald, jord og træ. Den er nem at transportere og let tilgængelig for inspektion og vedligeholdelse.

Pronar

Med den holdbare konstruktion og det enkle driftsprincip er Pronars anlæg perfekte til arbejde med forskellige materialer.

Få et tilbud på et sorteringsanlæg

Priserne på vores sorteringsanlæg varierer meget alt efter mærke og størrelse. Vi er klar til at hjælpe dig med vejledning omkring de forskellige modeller. Hvis du er interesseret i at høre mere om maskinerne og priserne, er du velkommen til at kontakte os på 50 56 20 68 eller info@om-maskiner.dk.

(+45) 50 56 20 68
info@om-maskiner.dk